Ticket Team

Een ongestoord dagje uit

Bezoekers willen de perfecte dag, geen lange wachtrijen of problemen met hun ticketregistratie. Een soepele doorloop cruciaal, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid van iedereen garandeert. 

Bij Ticket Team begrijpen we deze uitdagingen en bieden de optimale oplossing, specifiek aangepast aan jouw locatie.

Met onze geavanceerde technologie is alles toegankelijk via één centrale database. Dit betekent dat je, zelfs bij het gebruik van meerdere verkoopkanalen, altijd direct inzicht hebt in de actuele bezoekersaantallen en beschikbaarheid van tickets. Of je klanten nu online kopen, aan de kassa, of via een geautomatiseerde ticketmachine (AVM), onze geïntegreerde oplossing maakt het mogelijk. Het scannen van tickets aan de poort verloopt naadloos, waardoor de instroom van bezoekers vlot en efficiënt is.

Ons systeem van Ticket Team is niet alleen een oplossing; het is een verbetering van de hele bezoekerservaring. Van aankoop tot aan de attractie, wij zorgen ervoor dat jouw gasten meer tijd besteden aan genieten en minder aan wachten. Laat ons de technische details afhandelen, zodat jij je kunt concentreren op het bieden van onvergetelijke momenten aan je bezoekers.

Schrijf je hier in om de volgende te zijn!

Behoefte aan een alles in 1 oplossing voor je ticketing proces? Onze dienst start bij de verkoop van een ticket maar stopt niet bij de toegangspoort. Onze support staat 24/7 voor je klaar. 

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.