Ticket Team

Ticket Team
Online ticketverkoop

Ben jij op zoek naar een manier om je online ticketverkoop te verbeteren? Dan is Ticket Team hier om je te helpen. Onze productpagina voor online ticketverkoop biedt je alles wat je nodig hebt om een stap voor te blijven in de dynamische wereld van ticketing.
Voordeel 1
0
Voordeel 2
0
Voordeel 3
0

Ontdek wat Ticket Team voor jouw organisatie kan betekenen
op gebied van online ticketverkoop.

100% toepasbaar

Ons product is volledig aanpasbaar aan de huisstijl van jouw organisatie. Het is niet alleen responsive, maar ook volledig geïntegreerd in de XSControl suite. Dit betekent dat je een naadloze ervaring biedt aan je klanten, volledig in lijn met je merkidentiteit.

Met onze oplossing zijn je online ticketverkoop en fysieke kassasysteem direct gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat je altijd werkt vanuit dezelfde capaciteit en dat alle informatie direct inzichtelijk en bruikbaar is op alle platformen. We hebben een langdurige samenwerking met een Payment Service Provider (PSP), waardoor de koppeling aan beide kanten goed onderhouden wordt.

Onderscheidend vermogen van Ticket Team

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door niet alleen software te leveren, maar ook training en ondersteuning te bieden. Zo ben jij zelfredzaam in het beheer van het systeem, en heb je alleen in uitzonderlijke gevallen ondersteuning nodig.

reserveringssysteem-vernieuwen

Technische support

Wij bieden 24/7 ondersteuning voor storingen. Tijdens kantooruren zijn we ook beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zowel telefonisch als per mail.

Met Ticket Team kies je voor een betrouwbare partner in online ticketverkoop. Wij zorgen ervoor dat jouw ticketverkoop niet alleen effectief is, maar ook een naadloze ervaring biedt voor jou en je klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en til je ticketverkoop naar een hoger niveau!

Schrijf je hier in om de volgende te zijn!

Behoefte aan een alles in 1 oplossing voor je ticketing proces? Onze dienst start bij de verkoop van een ticket maar stopt niet bij de toegangspoort. Onze support staat 24/7 voor je klaar. 

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.