Ticket Team

Samen naar een hoger niveau

Van kaartverkoop tot toegangscontrole, voor elke club hebben we een oplossing die past bij de locatie en het publiek. Voor een veilige en gastvrije ontvangst met gepersonaliseerde seizoenkaarten. Zowel voor lokale verenigingen als de eredivisie. Wil je de verkoop en toegang van jouw club analyseren? Wij komen graag langs om samen met jou te bekijken hoe het beter kan.

Afhankelijk van je locatie of evenement kunnen we een passend toegangscontrolesysteem bieden, zowel tijdelijk als permanent. We streven ernaar om te voldoen aan jouw veiligheidseisen zonder de doorstroming te vertragen.

Onze geavanceerde XSControl-software maakt een naadloze integratie mogelijk van verschillende toegangscontrolepunten. Of het nu gaat om tickets die zijn verkocht via het kassasysteem, online platforms of  reserveringssystemen, onze oplossing zorgt ervoor dat elk toegangsbewijs slechts één keer wordt gescand, waardoor dubbele toegang wordt voorkomen. Bovendien bieden we real-time monitoring van gescande tickets voor inzicht in
bezoekersaantallen en omzet.

Oplossing op maat

Onze toegangsoplossingen zijn flexibel en passen bij elke locatie en situatie, van stadions tot festivals. We bieden een scala aan opties, van tourniquets tot handscanners, die veiligheid combineren met gastvrijheid. 

Onze scankasten zijn ontworpen voor efficiëntie en gebruiksgemak, met functionaliteiten zoals barcodelezers, displays en RFID-lezers om verschillende typen toegangsbewijzen snel te verwerken en wachtrijen te minimaliseren.

Indien nodig bieden we ook advies op maat voor het selecteren van de juiste toegangscontroleoplossing voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consult op locatie.

Schrijf je hier in om de volgende te zijn!

Behoefte aan een alles in 1 oplossing voor je ticketing proces? Onze dienst start bij de verkoop van een ticket maar stopt niet bij de toegangspoort. Onze support staat 24/7 voor je klaar. 

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.