Toegangscontrole

Toegangscontrole

Tourniquettes
Ticket Team levert betrouwbare toegangscontrole systemen voor clubs, evenementen, musea en (openbare) gebouwen. De inrichting van de toegangscontrole hangt vaak af van de context. Zo zal er tijdens een klein festival meestal geen gebruik worden gemaakt van draaihekjes, tourniquets en/of doorloopsluizen, waar in een museum een dergelijk beveiligingsproduct wél wenselijk kan zijn. Ticket Team is er voor toegangscontrole toepassingen op maat.
De toegangscontrole software is eenvoudig uit te breiden met verschillende modules als kassaregistratie, relatiebeheer, reserveringen en ledenadministratie en kan worden toegepast met een (combinatie) van de volgende hardware oplossingen:

 

Barcode scanner

De 2D draadloze barcode scanner leest eenvoudig barcodes en QR-codes vanaf tickets, passen, papier en het scherm van mobiele apparaten. Het antennepunt van de draadloze barcode scanner is zowel aan te sluiten in een netwerk als aan een laptop. De barcode scanner is daardoor flexibel inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan een weiland of plein. De 2D draadloze barcode scanner wordt toegepast voor toegangscontrole bij musea, voetbalwedstrijden en tijdelijke evenementen door klanten als het Mauritshuis, FC Emmen en Alkmaar Culinair.

Toegangspoort

Van ‘hufterproef’ voor een voetbalstadion tot stijlvol glas in een museum, toegangspoorten kunnen wij leveren in alle soorten en maten. Ticket Team levert toegangspoorten die meer doen dan alleen toegang verschaffen, zo is het ook mogelijk om vast te leggen aan wie er toegang is verleend.

Mobiele toegangscontrole

Met de toegangscontrole app voor IOS, ‘XSMobile’, kan met een ipod, iphone of ipad toegangscontrole via internet worden ingezet zonder dat een investering nodig is voor stroomvoorziening, netwerk, internetverbinding of acces points.
Benieuwd wat toegangscontrole van Ticket Team voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.