Ticket Team

Ticket Team Kassasystemen

Ons kassasysteem is ontworpen met gebruiksgemak als prioriteit. Het is toegankelijk voor alle teamleden, van vrijwilligers tot fulltime medewerkers, waarbij iedereen efficiënt kan werken, of het nu gaat om de kassamedewerker of de backoffice-medewerker die managementinformatie nodig heeft. We hebben een optimale balans gevonden tussen software en hardware door samen te werken met topfabrikanten in kassasystemen.

Gebruiksvriendelijk
1
Voordeel 2
2
Voordeel 3
0

Ontdek wat Ticket Team voor jouw organisatie op gebied van kassasystemen kan betekenen.

Waarom Ticket Team?

Ons kassasysteem is naadloos geïntegreerd met onze overige modules, waarbij alle informatie real-time en overal beschikbaar is vanuit één centraal backoffice-systeem, wat leidt tot uniforme rapportage.
Wij staan 24/7 klaar om onze gebruikers te ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van hulp wanneer dat nodig is.

We onderhouden regelmatig contact met onze gebruikers om inzicht te krijgen in hun behoeften en de markttrends. Deze feedback wordt direct verwerkt in onze productontwikkeling.

Uitgelicht

Updates en Verbeteringen

Elke twee jaar ontvangen onze klanten een uitgebreide update, met tussentijdse updates beschikbaar via ons klantenportaal, inclusief gedetailleerde releasenotes.

reserveringssysteem-vernieuwen

Schrijf je hier in om de volgende te zijn!

Behoefte aan een alles in 1 oplossing voor je ticketing proces? Onze dienst start bij de verkoop van een ticket maar stopt niet bij de toegangspoort. Onze support staat 24/7 voor je klaar.
Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.