Kassasystemen

Kassasystemen

museum kassa

In het Ticket Team kassasysteem, XSControl, registreert u probleemloos bezoekers en omzetten. De verkopen in het kassasysteem worden meteen centraal opgeslagen, wat het mogelijk maakt op ieder gewenst moment bezoekcijfers en omzetverslagen in te zien. Naast de verkoop van entreebewijzen, houdt u in ons kassasysteem gemakkelijk de voorraadadministratie van uw winkel of horecalocatie bij.Naast het reguliere betaalsysteem (contant, pin, creditcard) ondersteunt onze software gesloten betaalsystemen. Betaalkaarten (RFID of barcode) kunnen aan de kassa, online of in het backofficesysteem worden opgewaardeerd.

Het backoffice gedeelte van het kassasysteem beschikt over alle, voor kassaverkoop en ticketing relevante, functies als een overzichtelijke voorraadmodule, een uitgebreid pakket aan rapportages en een sectie leveranciersgegevens. Indien u werkt met een professioneel boekhoudpakket, is het mogelijk deze aan het kassasysteem te koppelen.

Het kassasysteem en andere verkooppunten zoals bijvoorbeeld een verkoopautomaat en de online kaartverkoop, verkopen kaarten uit dezelfde centrale database, waardoor bij verkoop met een beperkt aantal plaatsen nooit teveel kaarten worden verkocht.

Verkoopautomaat


De verkoopautomaat is een onbemand kassasysteem. Bezoekers kunnen hier zelf hun kaarten kopen of hun museumkaart scannen om een toegangskaart te printen. Het inzetten van een verkoopautomaat vermindert de drukte bij de kassa. Deze automaten zijn, afhankelijk van de gewenste toepassing, in te richten met verschillende apparatuur zoals bijvoorbeeld een pinautomaat of ticketprinter.

Gesloten betaalsysteem

Naast een open betaalsysteem (pin, cash, creditcard), is het mogelijk voor een gesloten betaalsysteem te kiezen. Dit houdt in dat u gepersonaliseerde betaalkaarten uit kunt geven, die uw klanten, bezoekers of leden op verschillende manieren kunnen opwaarderen. U kunt hierbij denken aan automatische incasso, opwaarderen via het kassasysteem of opwaarderen bij de verkoopautomaat.Vele van onze klanten gingen u al voor. Zo maken diverse amateurvoetbalclubs gebruik van ledenpassen voor het betalen van consumpties, krijgen Vrienden van musea kosteloos toegang tot tentoonstellingen en geven VIP-cards van betaald voetbal clubs toegang tot de VIP-tribune.

Doordat de passen gekoppeld zijn aan uw relatiebestand heeft u inzicht in de frequentie van bezoek en het type betalingen van uw leden en klanten. Een gesloten betaalsysteem is ook voor uw bezoekers een uitkomst vanwege een kortere wachtrij bij de kassa en de veilige manier van betalen: een gesloten betaalsysteem zorgt ervoor dat uw klanten of bezoekers geen contant geld meer op zak hoeven te hebben.

De passen kunnen van ofwel een barcode, ofwel een RFID-chip worden voorzien, al naar gelang uw voorkeur. Wat betreft het design zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wij leveren zowel standaard blanco passen als betaalkaarten geheel bedrukt in uw huisstijl.

Mobiel kassasysteem

Naast onze standaard Touch Screen POS-PC kan ons kassasysteem ook draaien op verschillende mobiele apparaten zoals een iPad/iPhone, Android tablet/phone of Windows tablet/phone. Een mobiel kassasysteem is vanwege de flexibiliteit met name handig voor verkoop bij horecagelegenheden, mobiele verkooppunten en tijdelijke evenementen.

POS Kassasysteem

Ons kassasysteem wordt standaard geleverd met een Touch Screen POS-PC, waar verschillende hardwarecomponenten als pinapparaten, ticketprinters, bonnenprinters en handscanners op kunnen worden aangesloten.

Museumkaart en overige passen

Via het Ticket Team kassasysteem kunnen vele bekende kaarten geaccepteerd worden, zoals de museumkaart, de Rotterdampas, de ooievaarspas, de Kunst en Cultuurkaart en deĀ bankgiroloterij VIP-kaart.Ticket Team verzorgt al enige jaren de museumkaartregistratie voor vele klanten.

Benieuwd wat een Ticket Team kassasysteem voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.